• We Print

    We Print

MACHINE PARK

Headset rotatie Pers Rotoman

16 PAGINA HEATSET ROTATIE PERS


IDEAAL VOOR AL UW FOLDERS!

Deze pers is uitgerust met de meest moderne druktechnologie om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.
Een volwaardige 5de drukgroep kan gebruikt worden als flying-in print unit of als 5de pantone kleur.
Het vouwapparaat is voorzien van een ILF en Delta vouwunit waarmee er heel wat aparte formaten en vouwmogelijkheden kunnen gerealiseerd worden. Met een productiesnelheid tot 70.000 omwentelingen per uur is u drukwerk zo klaar.

foto rotatie persen drukkerij Moderna

2 x 48 PAGINA HEATSET ROTATIE PERSEN


IDEAAL VOOR MAGAZINES EN CATALOGI

Beide machines beschikken over Graficontrol Densiweb en een Close-Loop kleurbewakingssysteem dat de densiteit van de kleuren bewaart en automatisch bijstuurt waar nodig. Deze speciale opties staan ons toe om rotatiedrukwerk in “kleine” oplages bijzonder concurrentieel te realiseren, wat meteen één van onze sterkste troeven is !
Dankzij het Eltex wederbevochtigingsysteem, dat onmiddellijk na de droging van het papier opnieuw vocht inbrengt,  minimaliseren we het golvingseffect en verminderen we het uitgroeien van de brochures.

Kleuren vellen pers

70 x 100 - 10 KLEUREN VELLENPERS


PAPIER VANAF DE ROL

Onze vellendrukpers draait meestal in functie van de rotatie-opdracht, toch staan we ook erg sterk in het “grotere” vellenwerk. Door middel van een bobijnafwikkelaar en een inline sheeter wordt het voordeligere papier van de rol op het gewenste formaat gesneden. Hierdoor verminderen we extra papierafval, wat niet enkel een economisch maar ook een ecologisch voordeel brengt ! In één doorgang drukken we recto/verso in full-colour en kan er bovendien een 5de pantone kleur of persvernis voorzien worden.

verzameling drukwerk

UV- VEREDELING OF LAMINEREN


DE EXTRA TOUCH 

Uw uitgave moet een schitterende uitstraling krijgen ? Wij bieden u een zeer breed gamma aan verdelingsmogelijkheden. 
Niet alleen ter bescherming maar zeker ook voor meer standing van uw covers is de veredeling zeker aan te bevelen. Informeer u over onze diverse mogelijkheden met UV-lak en laminaat.

FSCLOGO MODERNA         imprim vert         VCDO deelnemer 2018 RGB       2020 logovcdo deelnemer  

SCHOEBROEKSTRAAT 50
3583 PAAL-BERINGEN
T: +32 11 45 01 00 - E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BE 0434.281.371